maandag 2 mei 2011

Geliefde bloglezers!
We zitten nu al weer een tijdje in India! En het went zeker. Vooral omdat de meiden zo genieten van de dingen die we doen. En dat terwijl we nog niet eens een activiteit hebben gedaan! Zaterdag zijn we naar de stad Coimbatore geweest. Daar hebben we gewinkeld om alle knutselspullen in te slaan die we nodig hebben. In de stad zie je enorm veel van de cultuur van India. En aan de verwachtingen werd voldaan. We reden met een bus van het MJC naar de stad. Alleen onderweg al zie je enorm veel. Alles loopt en rijd door elkaar. In de stad hebben we de groep opgedeeld en iedereen ging naar een winkel. Janita, Iris, Liesbeth en Henrieke gingen op weg om nagellak en lipgloss in te slaan. Na flink wat gezoek hebben we toch echt de goedkoopste nagellak en lipgloss. Een nagellak voor maar 7 roepee! Daar kunnen jullie in Nederland niet aan tippen! Haha ;) Na het winkelen zijn we nog naar de supermarkt geweest. Daar hebben we de nodige spullen nog gekocht. Het afrekenen gaat alleen wel anders. Heel onhandig! Ze scannen eerst alle artikelen en stoppen het in een mandje. Je krijgt de bon mee en moet dat aan de overkant betalen. Na het betalen krijg je een stempel op je bon. Dan ga je terug naar je boodschappen, controleren ze het en doen ze het in een tas. Echt een lang tijdverdrijf!
Gister was het zondag! We hebben twee keer een dienst in de chapel gehad. Voor de jongste kinderen is er nog een extra verhaal verteld. Over Noach. Heel veel kinderen kenden het verhaal nog niet, dat verbaasde ons enorm. Maar gelukkig hebben wij het ze kunnen vertellen!
Vanmorgen vroeg om half 6 heeft Jisca een verhaal verteld over de liefdesbrief van God. Een erg mooi aansprekend verhaal voor de kinderen. Daar kunnen ze zeker wat mee! Ze waren enorm stil toen ze vertelde, dus we hopen dat het overgekomen is. Straks gaan we met de kinderen een zakdoek versieren. We kijken er naar uit om iets met alle kinderen te doen! Wat zullen ze genieten.
Liefs, Janita en Henrieke

2 opmerkingen:

 1. hallo lieve meiden en andere begeleiders,

  Wat een indrukken voor jullie allemaal.
  Maar vooral wat mooi dat jullie de bijbelse boodschap aan de meisjes mogen vertellen.
  Geniet met elkaar en weet dat we elke dag uitzien naar nieuws uit India!!!!
  Groet, fam. Bonhof Emmeloord

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi erika,

  leuk om te lezen wat je allemaal mee maak daar. hoe bevalt het je? nu al 4 dagen zonder een heerlijke douche,went het al. Je heb zeker niets van de dienst gisteren kunnen verstaan of wel? En hoe is het met je keel, we hopen voor je dat het niet erger is geworden. Cornel riep een donderdag om iets voor twaalf "Erika hoog" en maf smiddags hoorde ik dat je ook die tijd in de lucht was gegaan. volgens hem zit je nu n og in het vliegtuig. arme jij. ha ha. he heel veel succes daar nog, maak er mooie weken van. we zien uit naar het volgende verhaaltje. een dikke kus van ons allemaal. en eetsmakelijk. groetjes peter, willemiek cornel en paula

  BeantwoordenVerwijderen