SponsorkinderenSponsor een (wees)meisje en geef haar weer een toekomst!
Meisjes zijn in India van veel minder waarde dan jongens. Laat staan meisjes die geen ouders meer hebben, of wiens ouders uit armoede niet voor hen kunnen zorgen. Neemt niemand het voor hun op, dan is hun toekomst verkeken.

In het Michael Job Center (MJC) in India vinden meisjes van vervolgde christenen een t(e)huis. Hier worden ze opgevangen, krijgen ze te eten, ontvangen ze onderwijs en horen ze het Evangelie. Maar dat kan alleen met onze hulp!

Al meer dan 250 mensen gingen u voor en sponsoren een meisje in India. Wat een mooie manier om een meisje te laten weten dat ze kostbaar is en dat ze het recht heeft om te bestaan. Want als u een meisje sponsort, geeft u niet alleen geld. U geeft ook liefde. Het feit dat ze gesponsord wordt, is het bewijs dat er iemand in Nederland is die om ze geeft! En elk briefje of kaartje dat ze ontvangt wordt gekoesterd.

Maar er wonen nog ca. 250 meisjes in het MJC die geen sponsor hebben. En dan zijn er nog zoveel andere martelaarsdochters die wachten op een plaatsje in het Michael Job Center. Neemt niemand het voor hen op, dan is hun toekomst verkeken.

Hoe werkt het HVC Sponsorplan?

Voor € 22,50 per maand biedt u een (wees)meisje een thuis in het Michael Job Center. U kunt zich als sponsor opgeven via de onderstaande button.

Zo snel mogelijk na ingang van uw sponsorschap krijgt u een foto van het meisje en informatie over haar voorgeschiedenis toegestuurd.

Het staat vrij om contact met uw sponsormeisje te onderhouden of niet. Dit contact verloopt altijd via HVC. Brieven etc. sturen wij door. Wij helpen u graag bij het (in het Engels) vertalen van brieven en kaarten.

Ons bellen (0183-563628) kan ook, net als mailen.

Wilt u meer informatie of wilt u een meisje sponsoren? Klik hier voor meer informatie.

Op de advertentie hieronder ziet u een paar van de
ruim 200 kinderen die nog een sponsor zoeken!