woensdag 14 april 2010

Voorbereidingen voor de Indiareis

- Door Ton en Therese Trooster

Wat kan de tijd toch langzaam gaan als er een leuke reis aan zit te komen. Maar o jee....wat je heb je die tijd toch hard nodig.

Paspoort, vaccinaties, visum... maar als dat allemaal binnen is kan de voorpret beginnen.

Zo hebben wij ons allemaal opgegeven voor een activiteit en dat vergt de nodige voorbereiding. Het vertellen van een Bijbelverhaal is dan nog te doen, je hoeft het alleen maar in het Engels te vertalen. Het moet dan natuurlijk wel voorgelezen worden aan 500 mensen (ik heb al moeite met 15 mensen).
Ach, je weet waar je het voor doet en we gunnen die meisjes het allerbeste. Als je er dan weer bij stilstaat wat die meisjes stuk voor stuk allemaal hebben meegemaakt, wat die ogen allemaal hebben moeten zien..... dan moet het voorlezen van een Bijbelverhaal aan 500 meisjes niets bijzonders zijn.

Het is moeilijker om spelletjes te verzinnen die je met een groep van 500 meisjes kunt doen. Maar, we hebben een aantal creatieve mensen in de groep zitten en het zal allemaal best goed komen.

Op 3 mei zullen we met zijn allen koninginnedag gaan vieren (30 april zijn we op een 2-daagse rondreis) we kijken er nu al naar uit om e.e.a. met oranje te gaan versieren. Het is echter wel wennen om alles x500 te doen. Het is leuk om op een ijsje te trakteren, maar het zijn wel 500 ijsjes.......dit soort dingen dus.

We hopen dat vele thuisblijvers van de blog zullen genieten en op afstand net zoveel plezier zullen hebben als wij. Ook zou het fijn zijn als er thuisblijvers tevens als donateur op zouden willen treden.

Wel dit was even een voorbereidend stukje uit Vlaardingen en we hopen het volgende stukje vanuit India te schrijven.

Ton en Therese Trooster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten