maandag 26 april 2010

Mieren, (valse) trompetten en warm

Hoi thuisfront,

Ik ben heel aangekomen na een lange reis.
De reis is voorspoedig gelopen.
Toen we hier aankwamen, was dit met groot gejuich en (valse) trompetten en een menigte kinderen.
We werden haast als een koninklijke familie binnen gehaald. In het begin wel even wennen aan de omstandigheden.
Erg warm s'middags, en je douchen met een emmertje water en een mierennest in de slaapkamer. Er is nu gif gestrooid, dus opgeruimd staat netjes.
Deze morgen, 26-4, gaan we beginnen met de knutselwerkjes. Dat wordt leuk, want ze hebben hier niet veel van dat soort dingen.

Tot de volgende keer.

Hartelijke groetjes uit India,

Heline

1 opmerking:

  1. Ha Heline,

    Inmiddels vlieg je al weer boven Europa, denk ik.
    En nu pas heb ik door hoe ik kan reageren op jouw verhaaltje. Was eerst bezig geweest een weblog aan te maken maar ben ook niet zo thuis in alles. Hoop dat jullie vanavond gezond en wel landen en al deze ervaringen een mooie plek kunnen geven! Wat een indrukken zullen jullie hebben ieder persoonlijk en als groep! Wat een voorrecht om zomaar dit werk te mogen doen en nu weer lekker in jullie eigen bed te kunnen slapen. Maar eerst natuurlijk lekker douchen, haren wassen, ontluizen, mieren uit kleding kloppen, winterjas opzoeken, en heel veel verhalen vertellen. En dan morgen de fopto's bekijken op internet... Lieve Heline we zijn blij dat je bijna weer terug bent! Goed om te weten dat God ook bij 'jullie meisjes'in India is! Tot vanavond op Schiphol! Liefs van mam

    BeantwoordenVerwijderen