dinsdag 20 april 2010

De voorbereidingen kosten veel tijd.. heel veel tijd zelfs. Vooral omdat ook ons dochtertje Mirthe mee gaat!

- Door fam. Fontijn

Wij zijn Marc, Rianne en Mirthe (ruim 1½) en wij gaan mee naar het MJC in India

Na ons trouwen in September 2007 zijn wij met onze Toyota Landcruiser op reis gegaan naar West-Afrika. Hier hebben we o.a. het project van Stichting HVC bezocht in Mali. Wanneer we foto's kijken of reisverhalen lezen dan begint het weer te kriebelen om weer op reis te zijn.

Op de ontmoetingsdag van Stichting HVC 2009 kwamen wij er achter dat er een reis werd georganiseerd naar India. En daar hadden wij wel heel veel zin in. En gelukkig, Mirthe mag met ons mee!

En nu, komt de datum van het vertrek snel dichterbij; De koffers zijn al grotendeels gepakt. Snel nog even wat kleine dingetjes halen. En we zijn natuurlijk ook een beetje zenuwachtig, want hoe zou dat gaan met zo'n kleine meid in het vliegtuig en in India?

Wilt iedereen die dit leest met ons meebidden dat wij geen last hebben van vertragingen of een vliegverbod.

Een hartelijke groet van Marc, Rianne en Mirthe

1 opmerking:

 1. Is het kleine hondje, wat ik haar op de Wegwijsbeurs heb gegeven nog steeds populair?
  Een mooi klein dingetje om mee te nemen.

  Ik hoop dat de reis plezierig zal verlopen met de kleine, aan aandacht zal ze niet tekort schieten denk ik. Ze zijn lief aan boord voor die kleintjes hoor!

  ps. tip van mij ( als mama) als ze zere oortjes heeft met opstijgen en dalen. 2 bekertjes voor koffie die ze aan boord hebben, met in elk bekertje een paar hete natte tisues. Als je erom vraagt geven ze je dat voor het op stijgen en landen.
  Die bekertjes moet je dan met de opening op de oortjes houden, het is een raar gezicht maar het helpt wel. Gezien je tegenwoordig geen bekertje drinken meer mee mag nemen, is dit misschien een tip.

  Hele goede reis, een een mooie tijd toegewenst.

  Anja den Hollander

  BeantwoordenVerwijderen