maandag 3 mei 2010

De één na laatste dag...

- bericht van Liesbeth -

Het is nu ik dit schrijf al kwart voor 2 smiddags.
Het is hier erg warm (jaja nog steeds ;-))
We hebben vanmorgen koninginnendag gevierd, was erg leuk.
We hadden 4 activiteiten die steeds rouleerde. (tekening, make-up/sminken, dvd en voetbal)
Het was geweldig om al die bruine koppies te zien met rood-wit-blauw-oranje strepen.Erg apart om mee te maken.

We zijn zoals Arie en Jisca al schreven 2 dagen weg geweest.
Jan, Mineke en Jacob gingen niet mee. Wij gingen om kwart over 6 weg (typisch Indies, om kwart over 5 vertrekken en de beloofde bus met airco bleek een oude gare gammele bus te wezen.).
Het was lang rijden. Onderweg hebben we luxe gegeten, ook wel weer lekker om luxe te eten in plaats van rijst. We kwamen om half 4 smiddags aan op de plaats van bestemming. We zijn naar het strand geweest en s'avonds zouden we Indies eten, maar het was best duur, dus maar patat met ketchup gegeten. Dat was een straf voor ons.... ongelofelijk ;) we aten met 8 mensen ongeveer 12 borden met patat op.... :D
De volgende dag hebben we 5 uur gevaren op de Back Waters. Een geweldige ervaring, je ziet zo heel veel van de cultuur en het is erg rustgevend na een tijd met de meisjes doorgebracht te hebben die vaak je aandacht vragen. We hebben geweldig genoten.
Daarna weer richting MJC gegaan. De bus die ons zo fantastisch had gebracht naar Kerela, scheen het net zo goed te doen als hij er uit zag. Hij raakte steeds oververhit, dus zijn er liters met water doorheengegaan. Zo gebeurde het ook dat we om half 2 thuis waren zaterdag op zondagnacht. Weer een ervaring rijker. ;-)
We hopen vanmiddag naar een boerderij te gaan die Job heeft gekocht.

De brieven stromen trouwens al binnen, de één na de anders geven ons al brieven of schuiven ze onder de deur door, omdat ze ze niet durven te geven... Ik zal de meisjes zeker missen, maar ik ben stiekem ook wel weer een beetje blij om terug te gaan naar Nederland :)

Doegg Liesbeth

2 opmerkingen:

 1. Ik lees wel dat jullie weer van alles meegemaakt hebben. Voorlopig zullen jullie verhalen genoeg hebben om te vertellen.
  Heel leuk om telkens een stukje van jullie reis mee te "beleven"via deze blog.

  Als jullie terug zal het weer wel een afknapper zijn . Regen, regen en nog eens regen en 11gr.brrrrrr. Dus thuis kun je weer helemaal afkoelen van het warme Indische weer.Ik lijk wel "oat moan" met mijn weer verslagen vanuit Holland haha.

  Hier zal iedereen wel blij zijn met de "TPG" uit India. En gaan de koffers leger terug dan heen? Of moet je weer op het deksel zitten voordat hij dicht kan. Geniet nog van het laatste stukje van de reis, en een veilige terug reis naar Holland!

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen dat het goed gaat en de meisjes zo blij zijn met jullie en zo genieten.
  Heerlijk hoor. zo kan ik ook mee genieten.
  Ik wens je een goede reis terug.
  Dikke knuff aan jyothi.
  liefs Tamara

  BeantwoordenVerwijderen